Mixed Flavours

Werkplek te huur aan het water, hartje Amsterdam

SORRY, ER IS GEEN PLEK MEER VRIJ

Er zijn per direct 2 werkplekken te huur in onze studio in het centrum van Amsterdam. We delen de ruimte van 79m2 op dit moment met 4 personen (art-direction /copywriting). We zoeken bij voorkeur mensen die ook een creatief beroep hebben.

Tussen de Bogen 40 ligt aan het water met uitzicht op Prinseneiland en op loopafstand van de Haarlemmerstraat met winkels, cafe’s en lunchplekken., het is goed bereikbaar met OV en er is een parkeergarage om de hoek. Ook is er de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats.

Kosten 260 p/mnd ex btw (220 p/mnd als er 2 personen bij komen).

Meer info? Bel of mail: willie@mixedflavours.nl / 06 5029 0032

WORKSPACE AT CANAL

SORRY, NO SPACE AVAILABLE ANYMORE

There are 2 workplaces available for rent in our studio in the center of Amsterdam. We currently share the 79m2 space with 4 people (art direction / copywriting). We prefer people who also have a creative profession. Tussen de Bogen 40 is located on the waterside with a view of Prinseneiland and within walking distance of the Haarlemmerstraat with shops, cafes and lunch places, it is easily accessible by public transport and there is a parking garage around the corner. It is also possible to rent a parking space.

Costs 260 p/month ex VAT (220 p/month if 2 people join).

More info? Call or email: willie@mixedflavours.nl / 06 5029 0032

hart-van-noordherderfactory-brand-identitybasetide-recruitment-communicationtravel-hamburginteractive-maps-of-urban-developments-in-amsterdamiconic-houses-brand-identityiconic-houses-bookiconic-houses-at-riskiconic-houses-conferencesbuiksloterham-en-coid-signature-websitebook-parisvova-wervingurban-signature-online-magazinetoeristic-folders-amsterdambook-brooklynfolder-stationsgebied-en-oosterdokeilandhistor-kleurkompasbook-valenciatimmeren-aan-het-hamerkwartierparticipatie-duurzaamheid-amsterdam-noordwerkplek-te-huur-aan-het-water-hartje-amsterdamw-brand-identityb-catalogs-b-brand-identitybook-cote-d-azur